Weekly Succes Planner

Bedankt!

DespaWorks

Yes, de eerste stap is gezet!

Je ontvangt de Weekly Success Planner binnen een paar minuten in je mailbox.

En de 2e stap is al binnen handbereik, want ik heb nog iets speciaals voor je. 💡

Deze pagina verschijnt maar 1 keer, dus lees dit berichtje even voordat je weg klikt.

E-Book Slim Plannen en Orde in je Inbox

Met de Weekly Success Planner kun jij aan de slag met het maken van een weekplanning en het bijhouden (en afvinken ;)) van je taken. Super fijn en handig.
Maar wat nou als je niet weet hoe je nou precies zo’n planning maakt. Hoe richt je je agenda efficiënt in? Wanneer werk je aan je bedrijf? En hoeveel tijd kost elke taak of afspraak?

Om je te helpen een fijne, realistische planning te maken heb ik het E-Book Slim Plannen en Orde in je Inbox voor je gemaakt. Dit E-Book bevat stappenplannen en tips om meer overzicht en structuur te krijgen in je agenda en e-mail.

De kans is groot dat jij nu hier tegenaan loopt:

Ik weet uit eigen ervaring dat het heel vermoeiend is om op deze manier te werken. En niet alleen vermoeiend, het is ook inefficiënt, het kost heel veel tijd en zorgt voor chaos in je hoofd.

Herken je dit en wil jij ook niets liever dan:

In het E-Book Slim Plannen en Orde in je Mailbox leer ik je:

En als bonus krijg je nog tips over het werken met Outlook!

Wil jij ook meteen de volgende stap zetten naar meer vrijheid en structuur?

Dit E-Book kun je op mijn website aanschaffen voor €27. Maar, om je welkom te heten, bied ik jou het E-Book aan voor slechts €7 (alleen op deze pagina). Jij ontvangt dan waardevolle handvatten die je helpen een betere planning te maken en meer overzicht te creëren! 🤩

Ik weet zeker dat jij hiermee weer gaat ondernemen met meer rust en plezier, net als deze ondernemers! 👇

"Debbie is een betrouwbare professional die weet wat ze wil. Ze is rustig, kan goed luisteren en vraagt door wanneer nodig. Ze heeft een professionele houding, is een echte moneybird-expert en kan doortastend coachen op de dagelijkse planning. Bovendien een leuk mens! ;)"

“Debbie heeft me flink geholpen met bepaalde stappen te zetten om meer regie te krijgen over mijn agenda en het overzicht te bewaren in mijn zaak. Door met haar te sparren kreeg ik meer duidelijkheid over mijn prioriteiten. Ze is zeer aangenaam om mee te werken. Iedere ondernemer verdient iemand als Debbie aan zijn/haar zijde! Dank je wel!”

Dit is waar mijn passie ligt.

Jou helpen naar meer rust in je bedrijf. Meer rust, zodat je in een fijne flow en binnen je grenzen je bedrijf gaat runnen. Een professioneel bedrijf dat klaar is om te groeien.

Dat doe ik door met jouw planning en werkprocessen aan de slag te gaan.

Inmiddels kan ik zeggen dat mijn bedrijf staat als een huis. En dat gun ik jou ook. Het E-Book is een laagdrempelige manier om zelf aan de slag te gaan met jouw planning en mailbox.

Kies jij vandaag voor meer rust en structuur?

Ik ben ervan overtuigd dat de tips uit dit E-Book je kunnen helpen bij het maken van een haalbare planning.

Daarnaast zal een opgeruimde mailbox je veel meer rust geven. Het resultaat is niet alleen tijd voor andere dingen, maar ook focus, structuur en groei! 🔥

Voor slechts €7 zet jij deze volgende stap in jouw bedrijf. Ga het ervaren, daag jezelf uit!