DespaWorks | Virtuele assistent

DespaWorks

Bedankt voor het aanvragen van het E-Book Slim Plannen & Orde in je Inbox! 🎉

Ik wil je heel erg bedanken voor je interesse in het e-book: Slim Plannen & Orde in je Inbox.

Je ontvangt in een aparte e-mail de link waarmee je het E-Book kunt downloaden.

Heb je nog vragen of zou je graag eens met me willen sparren over jouw persoonlijke situatie?

Vraag dan nu gratis en vrijblijvend een strategiesessie aan.

In een strategiesessie deel ik graag mijn kennis en ervaring. We bespreken een vraagstuk over planning en structuur dat jou de meeste struggle oplevert. Je krijgt inzicht in de invloed die het heeft op jouw bedrijf en ik deel tenminste 2 tips met je die jou gaan helpen om de situatie te verbeteren.

Maandelijks heb ik 3 plekjes vrij voor een strategiesessie van 45 minuten!

Ik ben Debbie van Spaandonk en sinds de start van mijn bedrijf help en adviseer ik  ondernemers, eerst als virtueel assistent, nu als business organizer. Ik maakte de switch naar plannen, organiseren en structureren omdat hier mijn passie ligt. 🔥

Als ervaringsdeskundige weet ik hoe het is om altijd maar met een vol hoofd rond te lopen, veel van je zelf te vragen en altijd het gevoel te hebben alsof het niet goed genoeg is [mijn hele verhaal lees je hier] (link laten openen op nieuw tabblad). 

Inmiddels weet ik hoe fijn het is als je bedrijf staat als een huis en je vanuit jouw passie kunt ondernemen. Ik run mijn bedrijf volgens mijn voorwaarden, zonder stress en met een duidelijk doel voor ogen.

Mijn doel is om ook andere ondernemers op een goede manier hiermee te kunnen begeleiden. Zodat zij ook hun bedrijf kunnen runnen zonder stress en volgens hun voorwaarden. Met een haalbare planning en meer structuur.

Als business organizer:

Nog even dit…

Ik ben ervan overtuigd dat de tips uit het e-book je helpen bij het maken van een haalbare planning. Daarnaast zal een opgeruimde mailbox je veel meer rust geven.

Maar mocht je nou toch nog behoefte hebben aan een sparringsmoment, denk dan aan de gratis strategiesessie. Deze kun je inplannen via mijn website of meteen via onderstaande knop.

Ik wens je veel succes toe met het E-Book. En niet te vergeten, geniet van de kleine successen!