DespaWorks | Virtuele assistent

Samenwerken met mij

Groei & Balans

DespaWorks Slimmer ondernemen door je planning en werkprocessen te optimaliseren.
Leren plannen met Debbie van Spaandonk

Jouw weg naar meer efficiëntie, rust en succes

Je wilt af van die eindeloze lijst met taken en bomvolle agenda

Wil je eigenlijk niets liever dan lekker werken in een fijne flow, met meer rust en structuur in je werkdagen en -weken?
Ja toch, wie niet?
Maar wat als dat niet vanzelf gaat? Als je agenda en eindeloze takenlijst niet in lijn zijn met jouw wensen en behoeften?

Je hoofd draait overuren en je hebt het gevoel nooit klaar te zijn

Om iets groots te bereiken, heb je twee dingen nodig: een plan en te weinig tijd

Meer tijd voor de groei van je bedrijf

Het allerliefste wil je:

In 3 maanden tijd van een eindeloze to do lijst en een overvolle agenda naar rust, groei en balans

Wat is het resultaat van het Groei & Balans traject?

Na het traject:

Review :

Debbie heeft me flink geholpen bepaalde stappen te zetten om meer regie te krijgen over mijn agenda en het overzicht te bewaren in mijn zaak. Door met haar te sparren kreeg ik meer duidelijkheid over mijn prioriteiten. Ze is zeer aangenaam om mee te werken. Iedere ondernemer verdient iemand als Debbie aan zijn/haar zijde. Dank je wel!

valerie pas

Valerie Pas

Praktische informatie

Investering: €499,-

 
Klik op de knop hieronder om een matchcall aan te vragen.

Review :

Debbie is een betrouwbare professional, die weet wat ze wil. Ze is rustig, kan goed luisteren en vraagt door wanneer nodig. Ze heeft een professionele houding en kan doortastend coachen op een dagelijkse planning. Bovendien een leuk mens 🙂

Véronique Willems van Professional Focus

Véronique Willems

Wie ben ik?

Ik ben Debbie en ik begrijp heel goed dat jouw tijd kostbaar is en dat een overvolle agenda en een eindeloze to-do lijst een enorme druk kunnen leggen op jou en je bedrijf. Maar dat hoeft niet zo te zijn. Met mijn expertise help ik ondernemers zoals jij om grip te krijgen op hun dagelijkse taken, prioriteiten te stellen en efficiënter te werken.
Mijn aanpak is niet alleen gericht op het beheren van je tijd, maar ook op het creëren van een fijne balans tussen werk en privé. Door structuur aan te brengen in je werkweek, zul je merken dat je niet alleen productiever bent, maar ook meer tijd hebt voor de dingen die er echt toe doen, zowel professioneel als persoonlijk.
Laten we samen werken aan het creëren van rust in jouw werkweek, zodat jij je kunt richten op het bouwen van het bedrijf van je dromen.