DespaWorks | Virtuele assistent

Samenwerken met mij

Groei & Balans

DespaWorks Slimmer ondernemen door je planning en werkprocessen te optimaliseren.
Leren plannen met Debbie van Spaandonk

Jouw weg naar meer efficiëntie, rust en succes

Een eindeloze lijst met taken en bomvolle agenda

Wil je eigenlijk niets liever dan lekker werken in een fijne flow, met meer rust en structuur in je werkdagen en -weken?
Ja toch, wie niet?

Maar wat als dat niet vanzelf gaat? Als je agenda en eindeloze takenlijst niet in lijn zijn met jouw wensen en behoeften?

Lees dan meer over mijn Groei & Balans traject!

Om iets groots te bereiken, heb je twee dingen nodig: een plan en te weinig tijd

Meer tijd voor de groei van je bedrijf

Het allerliefste wil je:

In 3 maanden tijd van een eindeloze to do lijst en een overvolle agenda naar rust, groei en balans

Wat is het resultaat van het Groei & Balans traject?

Na het traject:

Review :

Debbie heeft me flink geholpen bepaalde stappen te zetten om meer regie te krijgen over mijn agenda en het overzicht te bewaren in mijn zaak. Door met haar te sparren kreeg ik meer duidelijkheid over mijn prioriteiten. Ze is zeer aangenaam om mee te werken. Iedere ondernemer verdient iemand als Debbie aan zijn/haar zijde. Dank je wel!

valerie pas

Valerie Pas

Praktische informatie

Investering: €499,-


Klik op de knop hieronder om een matchcall aan te vragen.

Review :

Debbie is een betrouwbare professional, die weet wat ze wil. Ze is rustig, kan goed luisteren en vraagt door wanneer nodig. Ze heeft een professionele houding, is een echte Moneybird-expert en kan doortastend coachen op een dagelijkse planning. Bovendien ene leuk mens :).

Véronique Willems van Professional Focus

Véronique Willems

Wie ben ik?

Mijn naam is Debbie van Spaandonk, planning ondersteuner voor drukke ondernemers. Als planning ondersteuner help ik ondernemers met de groei van hun bedrijf en het krijgen van meer rust in hun werkweek.

Met 25 jaar ervaring in ondersteunende en organisatorische functies weet ik hoe belangrijk een fijne, realistische planning kan zijn. Het brengt rust en structuur in je werkweek. Als ondernemer heb ik mijn passie verder ontwikkeld en mag ik mijn klanten begeleiden naar meer groei en balans.

Sinds de start van mijn bedrijf werk ik als virtueel assistent samen met drukke ondernemers. Ik zorg voor rust en tijd, zodat mijn klanten zich kunnen concentreren op hún klanten en de groei van hun bedrijf.