Van een eindeloze to do lijst en een overvolle agenda naar rust, groei en balans.

E-book Downloaden

Kun je wel wat hulp gebruiken bij het maken van een goede planning? Download dan mijn gratis E-book Slim Plannen en Orde in je Inbox

Hi drukke ondernemer!

Je bedrijf groeit en er komen steeds meer taken bij. Je vindt het lastig om je aan je planning te houden en je grenzen aan te geven. Ook heb je het gevoel dat je teveel tijd steekt in taken die efficiënter gedaan kunnen worden.

Ondanks de energie die je steekt in het maken van een planning lukt het je niet om overzicht te krijgen in alles wat je te doen hebt. Taken worden daardoor steeds vooruit geschoven en je maakt lange dagen. Tijd voor ontspanning is er veel te weinig.

Het liefst wil je meer kunnen doen in minder tijd, zodat je meer tijd hebt voor je gezin, familie en vrienden. Maar je wilt ook graag je bedrijf verder laten groeien, meer rust in je planning en taken efficiënter uitvoeren. Het lijkt niet allemaal te kunnen.

Maar het kan wel! Door realistisch te plannen en je werkprocessen te optimaliseren houd jij meer tijd over voor de groei van je bedrijf én je gezin/familie/vrienden.

Gaat het nu vaak zo?

Maar wil je heel graag dit?

Laten we samen werken aan het creëren van rust in jouw werkweek, zodat jij je kunt richten op het bouwen van het bedrijf van je dromen.
Plannen met Impact

Heb je geen controle over je agenda en planning?
Vind je het lastig om prioriteiten te stellen?
Blijft er te weinig tijd over voor je privéleven?
Dan is een Plannen met Impact sessie iets voor jou!

Lees meer >

Groei & Balans

Ben jij toe aan meer rust in je hoofd en in je werkweek? Wil je taken makkelijker kunnen uitvoeren? En meer tijd besteden aan je klanten en de groei van je bedrijf? Kies dan voor Groei & Balans in 3 maanden!

Lees meer >

Effectief Timemanagement voor ondernemende moeders

Heb jij veel taken en verantwoordelijkheden en vind je het lastig om alle ballen in de lucht te houden? In deze training leer je hoe je effectief met je tijd om gaat, zodat er rust komt in jouw agenda en je grip krijgt op al jouw taken en verantwoordelijkheden!

Coming soon >

Samenwerken met mij

Wat levert onze samenwerking jou verder op?

Focus

Op je doelen en de ontwikkeling van je bedrijf

Professionaliteit

Door efficiënt en doelgericht werken

Rust

Een betere balans tussen werk en privé

Tijd

Om te besteden aan de groei van je bedrijf

Sparren

Met iemand die weet waar jouw behoefte ligt

Inzicht

In je agenda, je taken en je administratie

You can do anything but not everything

Dus...

Aarzel dan niet langer en vraag een gratis strategiesessie aan. Ik denk graag met je mee!

Wat zeggen zij?