DespaWorks | Virtuele assistent

Moneybird

Moneybird support

Overzicht en inzicht in je administratie met Moneybird.

Je hebt de stap gezet, althans in je hoofd. Je wilt meer overzicht en structuur in je administratie. Het liefst alles op 1 plek.

Maar ja, welk systeem is dan handig om te gebruiken?

Er zijn veel verschillende boekhoudsystemen en het is daarom goed om uit te zoeken welk systeem voor jou fijn werkt.

Moneybird als boekhoudsysteem

Ik werk zelf graag met Moneybird, één overzichtelijk systeem voor de hele administratie. Wat kun je dan allemaal met Moneybird?
– Facturen verzenden
– Inkomende facturen uploaden/inboeken
– Bonnetjes scannen
– Urenregistratie
– Banktransacties koppelen
– (Elektronische) btw aangifte doen
– Offertes maken/versturen
– Projecten aanmaken
– Etc.

Uiteraard hoef je niet alles te gebruiken wat dit systeem te bieden heeft. Maar nagenoeg iedere ondernemer stuurt facturen uit en boekt inkomende facturen in. Verder ligt het aan jouw onderneming wat voor jou interessant is.
Wil jij ook eens kijken of Moneybird iets voor je kan zijn? Bijgaand de link voor meer informatie.

Moneybird

Hulp bij het inrichten van je administratie

Het kan natuurlijk zijn dat je graag je administratie op orde wilt brengen, maar geen tijd of zin hebt om dit goed in te richten. Ik help je hier graag bij. Ik richt je administratie in en stel automatiseringen in waar mogelijk. Met wat tips kun jij daarna prima zelf je administratie bijhouden.

Volledig uitbesteden van je administratie

Is je administratie te groot om zelf te doen? Of slurpt deze taak werkelijk al je energie weg? Dan neem het graag voor je uit handen. Je hebt er dan geen omkijken meer naar, maar ik houd je wel op de hoogte van de ontwikkelingen. Ik vind het namelijk belangrijk dat jij weet hoe je er financieel voor staat.

Dus wil je een keer kennismaken om de mogelijkheden te bespreken? Plan dan gratis en vrijblijvend een kennismakingsgesprek in. Wie weet spreek ik je snel!

Deel dit bericht

Meer tips & Inspiratie?

Loslaten...zo gemakkelijk is dat niet
Tips & Inspiratie

Loslaten…zo gemakkelijk is dat niet

Heb je dat gevoel weleens gehad? Dat je je ergens aan vastklampt, wetende dat het beter is om los te laten? Misschien ken je dat

Tips & Inspiratie

Prioriteiten stellen

Vind jij het soms lastig om prioriteiten te stellen? Het te druk hebben lijkt iets van deze tijd te zijn. Helaas worden we er vaak

Vragen of meer informatie?

Neem gerust even contact op.