DespaWorks | Virtuele assistent

Samenwerken met mij

Plannen met Impact

DespaWorks Slimmer ondernemen door je planning en werkprocessen te optimaliseren.
Leren plannen met Debbie van Spaandonk

Meer rust, focus en controle in je drukke werkweek

Je agenda zit iedere week te vol

Al die afspraken en taken kosten je veel tijd en je maakt daardoor lange dagen. Je vindt het lastig om je aan je planning. te houden, want er komt altijd wel iets tussendoor wat je prioriteit geeft. Eigenlijk laat je je agenda dus bepalen door anderen en ben je zelf de controle een beetje verloren. Het liefste wil je meer flow in je werkweek; meer rust en structuur. Maar je hebt geen idee hoe je dit realiseert. Je hebt al geen tjd voor je “gewone, bestaande” werkzaamheden, laat staan voor veranderingen. Toch kijk je uit naar een agenda die ervoor zorgt dat je werkweek moeiteloos verloopt. En een planning waarmee je taken met meer focus kunt afronden.

Mijn Plannen met Impact sessie is dan zeker iets voor jou!

Plans are nothing; planning is everything

Meer rust en structuur in je werkweek

Dit is wat je het liefste wilt:

Wat zeggen anderen?

Het is tijd dat je afkomt van die chaos in je hoofd en de regie terugkrijgt over jouw agenda!

Ben jij klaar voor meer rust, focus en controle in je drukke werkweek?

Plannen met Impact

Gedurende 2 uur werken we aan een planning die vóór jou werkt, i.p.v. tegen jou, zodat jij tijd bespaart en meer rust en focus hebt.Investering:

€97,00 excl. btw

Claim jouw 2 uur durende sessie nu met korting van €147 voor €97
Klik hier.

Wie ben ik?

Mijn naam is Debbie van Spaandonk, planning ondersteuner voor drukke ondernemers. Als planning ondersteuner help ik ondernemers met de groei van hun bedrijf en het krijgen van meer rust in hun werkweek.

Met 25 jaar ervaring in ondersteunende en organisatorische functies weet ik hoe belangrijk een fijne, realistische planning kan zijn. Het brengt rust en structuur in je werkweek. Als ondernemer heb ik mijn passie verder ontwikkeld en mag ik mijn klanten begeleiden naar meer groei en balans.

Sinds de start van mijn bedrijf werk ik als virtueel assistent samen met drukke ondernemers. Ik zorg voor rust en tijd, zodat mijn klanten zich kunnen concentreren op hún klanten en de groei van hun bedrijf.