DespaWorks | Virtuele assistent

Samenwerken met mij

Voor ondernemers die beter willen leren plannen en slimmer met hun tijd willen omgaan.

 

Realistisch leren plannen en optimaliseren van je werkprocessen.

Belemmert jouw volle agenda de groei van je bedrijf?

Je bent ondernemer en je bent ambitieus. Je bedrijf groeit. Er komen steeds meer taken bij en klanten vragen steeds meer aandacht. Je hoofd loopt over en je maakt lange dagen.

Als jij lijkt op de meeste ondernemers met wie ik werk, dan ben jij een bedrijf gestart omdat je passie hebt voor je vak en de vrijheid wilt hebben om naast het runnen van je bedrijf ook nog voldoende tijd te hebben voor de dingen die privé belangrijk zijn.

Je had vooraf niet bedacht dat er zoveel komt kijken bij het runnen van een bedrijf. En dat je agenda in korte tijd zo vol zou staan.

Herken je dit?

De kans is groot dat je jouw bedrijf op een andere manier moet gaan runnen dan in de begintijd. Door je aanpak aan te passen aan jouw huidige situatie wordt ondernemen weer leuk. Je kunt blijven groeien én creëert een fijne werk/privé balans.

En dat hoef je niet alleen te doen, want ik ben er om jou te helpen. De focus in onze samenwerking ligt op het verbeteren van je planning en werkprocessen.

Zodat jij weer overzicht hebt in de taken die bijdragen aan de groei van jouw bedrijf en weer meer rust ervaart in het ondernemen.

Dit is wat ik zoek! Laten we kennismaken.

Plannen met impact

In een “Plannen met Impact sessie” van 2 uur gaan we samen aan de slag met het inrichten en plannen van jouw agenda. Zodat jij afkomt van die chaos in je hoofd en weer overzicht krijgt in je agenda. Ook geef ik je handvatten die jou helpen om je planning na te leven en focus te houden.

Wat is het resultaat van een Plannen met Impact sessie?

Zie jij dit ook wel zitten? Boek een Plannen met Impact sessie!

Wat houdt een Plannen met Impact sessie precies in?

In de online sessie achterhalen we waar precies de knelpunten zitten in je huidige planning. We maken ruimte in je agenda voor ontspanning én voor de groei van je bedrijf. Je leert hoe je je agenda efficiënt kunt inrichten. Ik weet dat er één groot struikelblok is waar veel ondernemers mee worstelen: Het volgen van de planning. Daarom besteden we ook aandacht aan dit stuk en geef ik je handvatten die je helpen om je planning na te streven.

Wil jij leren Plannen met Impact?

Omdat ik zoveel mogelijk ondernemers en werknemers wil helpen met leren plannen bied ik deze sessie nu tijdelijk aan voor maar €97!

Hoe weet je of Plannen met Impact iets voor jou is?

Antwoord jij meestal met JA, dan is een Plannen met Impact sessie zeker iets voor jou. Het is tijd om in actie te komen en jouw grootste struggles aan te pakken.

En na de sessie laat ik je niet meteen aan je lot over. Na een paar weken hebben we nog even contact. Dat doe ik voor jou, om je nog een keer te inspireren en motiveren, maar ook een beetje voor mezelf. Want ik ben natuurlijk wel heel benieuwd wat de nieuwe aanpak gedaan heeft. En of het je lukt om de nieuwe werkwijze vol te houden. Want geloof me, het heeft tijd nodig, maar als je gaat ervaren hoe fijn het werkt, dan wil je niet anders meer!
 

Lijkt het je wat? Klik dan op de knop hieronder om verder te gaan.

Planning & Structuur

Ben je echt helemaal klaar met zelf aanrommelen en het gebrek aan overzicht in je bedrijf? Heb je geen kaas gegeten van plannen en structuren? En heb je het vermoeden dat je tijd weglekt aan de verkeerde dingen?

Dan is het Planning & Structuur traject zeker iets voor jou.

Als jij gaat werken met een realistische basis planning, zorgt dat voor rust en overzicht.

Als jouw werkprocessen geoptimaliseerd worden, zal je taken efficiënter gedaan krijgen.

Je zal zien dat een realistische planning en geoptimaliseerde werkprocessen ervoor zorgen dat jij tijd overhoudt voor nieuwe klanten, werken áán je bedrijf en niet op de laatste plaats je gezin en familie.

Wat houdt het Planning & Structuur traject precies in?

Wat is het resultaat van het Planning & Structuur traject?

Een (basis)planning die staat als een huis! En verder:

Herken jij jezelf hierin?

Wacht dan niet langer en gun jezelf meer rust, een professioneler bedrijf en een fijne werk/privé balans!

Ik spreek uit ervaring

Het eerste jaar als VA ging niet altijd over rozen en ik verloor zelf regelmatig de regie over mijn agenda. Ik liet me leiden door wat anderen wilden en had daardoor ook het gevoel alsof ik altijd aan het werk was. Ook had ik geen duidelijk doel voor ogen, waardoor ik merkte dat mijn groei stagneerde.

Dit was niet zoals ik het voor ogen had, waarvoor ik ondernemer was geworden. Het moest dus anders. Mijn agenda ging op de schop. Ik ging steeds meer werken onder mijn voorwaarden en ik bracht meer en meer structuur in mijn bedrijf. Wat werkte dat fijn! 🔥

Inmiddels weet ik hoe fijn het is als je bedrijf staat als een huis en je vanuit jouw passie kunt ondernemen. Mijn doel is dan ook om andere ondernemers te helpen naar een overzichtelijke takenlijst en een haalbare agenda. Zodat zij tijd hebben om meer klanten te helpen, zonder dat dat ten koste gaat van hun privé leven.

Nu wil jij natuurlijk graag weten wat de investering voor het Planning & Structuur traject is.

Waarschijnlijk heb je zelf al meerdere keren geprobeerd te werken volgens jouw voorwaarden, maar telkens verlies je de regie. Telkens weer pep je jezelf op en besluit je ervoor te gaan, om vervolgens je dagen en weken toch weer met een onvoldaan gevoel af te sluiten. Je bent druk en je dagen zitten vol, maar de rust en het overzicht zijn ver te zoeken.

Dit kost jou onnodig veel tijd, energie en geld.

Jouw tijd kun je wel beter gebruiken, toch? Door datgene te doen wat je het liefste doet. Op een manier die bij je past en die zorgt voor rust en overzicht.

Ook jouw energie is kostbaar en wil je vooral besteden aan jouw klanten. Laat het niet weglekken door met dingen bezig te zijn die niets toevoegen aan de groei van je bedrijf.

En door de huidige situatie in stand te houden kost het je onnodig veel geld. Want de tijd die je kwijt bent aan taken die veel efficiënter kunnen, had je ook kunnen besteden aan extra klanten. Dat lukt nu alleen niet, omdat je huidige planning en takenlijst het niet toelaat.

Met mijn begeleiding ga je die stappen zetten. Jouw bedrijf krijgt een groeispurt en je hoeft er niet eens harder voor te werken. En het kost je ook niet meer tijd. Sterker nog, het levert je juist tijd op! Tijd die je dus kunt besteden aan de dingen die je graag doet.

Je wordt weer zelf de baas over jouw agenda en de uitvoering van je taken gaat veel efficiënter en sneller.

Omdat het mijn doel is om zoveel mogelijk ondernemers te begeleiden in het realiseren van een haalbare planning en het optimaliseren van hun werkprocessen, wil ik het traject zo laagdrempelig mogelijk maken. Daarom bied ik het 3 maanden traject aan voor slechts €499. Hiervoor krijg je:

Het is aan jou om een keuze te maken.

Blijf je doen wat je altijd al deed? Met als resultaat onrust, chaos in je hoofd, een te volle agenda en te veel tijd kwijt aan je takenlijst?

Of kies je ervoor het anders te gaan doen? Met als resultaat rust, overzicht in je bedrijf, een haalbare agenda met genoeg ruimte voor alle belangrijke dingen en tijd om meer klanten te helpen en zo te groeien met je bedrijf?

Wat je ook kiest, het is goed. Als je er zelf maar helemaal achter staat.

Spreek ik je snel?

Hoe weet je of Planning & Structuur iets voor jou is?

Antwoord jij meestal met JA, dan is een Planning & Structuur traject zeker iets voor jou. Het is tijd om in actie te komen en jouw grootste struggles aan te pakken.

Twijfel je toch nog? Laat het me vooral weten of plan een strategiesessie.

Ik help je graag!