DespaWorks | Virtuele assistent

Training Timemanagement

Alle ballen in de lucht

Als drukke ondernemende vrouw ben je gewend om veel taken en verantwoordelijkheden te hebben. Je houdt alle ballen in de lucht. En dat gaat soms ten koste van jezelf. Je doet zo je best om alles draaiende te houden, je kinderen, je bedrijf en alles wat daar nog bij komt. En dan is het zo fijn als alles goed gaat en lukt. Maar waar ben jij in dit verhaal? Maak jij ook tijd voor jezelf?

De spil van je gezin en je bedrijf

In onze huidige maatschappij is het heel gewoon dat je meerdere dingen tegelijk doet, multitasken. Ik ben overigens van mening dat multitasken niet mogelijk is als je bewust en met focus iets wilt doen. Je kunt je volledige aandacht tenslotte maar op 1 taak tegelijk richten. Maar dat is weer een ander onderwerp. 😉
Het is tegenwoordig ook heel normaal dat je overal van op de hoogte bent. Door de smartphones ben je bijna altijd en overal online en heb je geen social media dan ben je bang dat je iets mist.
Je bent vaak de spil van je gezin en je bedrijf. Je hebt verantwoordelijkheden richting klanten, je hebt te maken met deadlines en, ambitieus als je bent, stel je jezelf ook aardige bedrijfsdoelen. Tegelijkertijd probeer je ook die rustige, zorgzame, creatieve en gezellige moeder, partner, dochter en vriendin te zijn voor je dierbaren. Maar waar blijf jij?

Timemanagement start met prioriteiten stellen

Een belangrijke vraag die je jezelf mag stellen als drukbezette ondernemende vrouw is “Wat zijn mijn prioriteiten?” of “Stel ik wel de juiste prioriteiten?”. Effectief timemanagement begint namelijk met het stellen van de juiste prioriteiten. Welke taken zijn nou écht belangrijk en verdienen jouw aandacht. En welke taken kunnen best even wachten, uitbesteed worden of misschien wel geschrapt worden.
In mijn training ‘Effectief Timemanagement’ leer je hoe je jouw prioriteiten kunt bepalen en hoe je deze daarna ook daadwerkelijk kunt uitvoeren.

Een planning die past bij jouw leven

Niemand is hetzelfde, daarom is er geen one-size-fits-all methode als het gaat om timemanagement en plannen. In de training ontdek je hoe je een flexibele planning kunt maken die aansluit bij jouw levensstijl en behoeften. Je krijgt handvatten die je helpen om je tijd efficiënt te gebruiken.

Zelfzorg en balans

Ik begon dit blog er al mee: Maak jij ook tijd voor jezelf? De meeste van mijn klanten doen dit niet of te weinig. Ze denderen maar door en gaan helemaal op in de dagelijkse hectiek. Aan het begin van onze samenwerking dan hè, daarna komt dit helemaal goed 😉
Omdat zelfzorg zo’n belangrijk onderdeel is, maar toch vaak ondergesneeuwd raakt, komt dit uitgebreid aan bod in de training. Hoe zorg je nou goed voor jezelf in alle drukte die er heerst?
Mijn motto: je kunt pas goed voor een ander zorgen, als je ook goed voor jezelf zorgt.

Het is tijd voor rust in je agenda én in je hoofd

Ook al ben je super goed in alle ballen in de lucht te houden, ik kan me voorstellen dat je wel wat hulp kunt gebruiken om meer rust te krijgen. Je wilt groeien met je bedrijf, jezelf blijven ontwikkelen, maar je gezin niet tekort doen. De training Effectief Timemanagement helpt je daarbij, je hoeft het namelijk niet alleen te doen.

Van een overvolle agenda en takenlijst naar meer rust en overzicht in 5 dagen tijd

Klaar voor meer groei en balans als drukke ondernemer? Via deze link vind je alle informatie over de training. Gun jij jezelf meer grip op je tijd en rust in je agenda én hoofd?

Deel dit bericht

Meer tips & Inspiratie?

Despa_Works_blog_multitasken
Tips & Inspiratie

Waarom multitasken niet werkt

Maakt multitasken ons productiever? In onze huidige tijd streven we er vaak naar om zoveel mogelijk taken tegelijkertijd uit te voeren. We geloven dat multitasken ons productiever maakt, maar is dat echt zo? Ons brein kan niet multitasken Het is verleidelijk om meerdere taken tegelijkertijd aan te pakken, maar helaas werkt ons brein niet op […]

Structuur & Planning voor ondernemers
Tips & Inspiratie

Planning & Structuur voor Ondernemers: Pilot

Introductie Voor mijn traject Planning & Structuur voor ondernemers heb ik onlangs een pilot uitgevoerd met een klant. In dit 1:1 traject help ik ondernemers om grip te krijgen op hun bedrijf, meer rust te ervaren en doelen gemakkelijker te behalen. Het identificeren van de uitdagingen Mijn klant, Valérie, worstelde al lange tijd met een […]

Grenzen stellen
Tips & Inspiratie

Belemmerende factoren en gedachten

Word jij ook wel eens belemmerd in je handelen door je eigen gedachten? Onze pup Bailey is inmiddels 5,5 maand oud. Haar slaapplek was, na de eerste 3 weken bij ons op de slaapkamer, weer verhuisd naar de woonkamer. 2 maanden later was ze nog steeds onrustig en moesten we er nog steeds minimaal 1x […]

Vragen of meer informatie?

Neem gerust even contact op.