Despaworks

Weekly Success Planner

DespaWorks

Weekly Success Planner

De Weekly Success Planner is een game-changer als het gaat om het plannen en organiseren van je taken!

Deze planner is ontworpen om jou te helpen bij het organiseren en optimaliseren van je (werk)week. Het is jouw ultieme hulpmiddel om productief en georganiseerd te blijven. Of je nu een ondernemer bent die zijn/haar bedrijf runt of een werknemer die zijn/haar werkzaamheden beter wil structureren, deze planner gaat je helpen om jouw doelen sneller te bereiken!

Ik wil de Weekly Succes Planner graag ontvangen!

Meld je aan voor de wekelijkse inspiratiemail boordevol waardevolle informatie, updates en tips over planning en structuur en ontvang de gratis “Weekly Succes Planner”. Uiteraard kun je je op elk gewenst moment uitschrijven voor de inspiratiemail.

Tijdens het gebruik van de Weekly Success Planner ga jij niet alleen meer rust ervaren, je zal ook merken dat:

Ik weet uit eigen ervaring dat het heel vermoeiend is om zonder plan en doel te werken. En niet alleen vermoeiend, het is ook inefficiënt, het kost heel veel tijd en zorgt voor chaos in je hoofd.

Met mijn bedrijf Despa Works help ik ondernemers doelen te behalen met een heldere structuur en planning. Werkprocessen worden waar mogelijk efficiënter ingericht en we realiseren een planning die bij jou past en haalbaar is. We werken samen aan een professioneler bedrijf dat kan groeien op jouw manier.

De Weekly Success Planner is ontwikkeld op basis van mijn ervaring in het ondersteunen van ondernemers bij het plannen en structureren van hun werk. Maar eigenlijk is de planner handig voor iedereen die wel wat hulp kan gebruiken met het maken en volgen van een planning.

Reviews

"Debbie is een betrouwbare professional die weet wat ze wil. Ze is rustig, kan goed luisteren en vraagt door wanneer nodig. Ze heeft een professionele houding, is een echte moneybird-expert en kan doortastend coachen op de dagelijkse planning. Bovendien een leuk mens! ;)"

“Debbie heeft me flink geholpen met bepaalde stappen te zetten om meer regie te krijgen over mijn agenda en het overzicht te bewaren in mijn zaak. Door met haar te sparren kreeg ik meer duidelijkheid over mijn prioriteiten. Ze is zeer aangenaam om mee te werken. Iedere ondernemer verdient iemand als Debbie aan zijn/haar zijde! Dank je wel!”

Aanvragen?

Ben jij ook toe aan meer structuur en kun je wel wat hulp gebruiken bij het maken van een fijne planning? Dan is deze tool zeker iets voor jou!

Vraag hiernaast jouw gratis Weekly Success Planner aan.

Ik wil de Weekly Succes Planner graag ontvangen!